Y1.1 Touch iperespresso – un espresso perfect cu o apasare de buton

Francis Francis Y1.1 este combinatia perfecta intre revolutionarul sistem cu capsule illy iperEspresso si sistemul one-touch design. Espressorul poate fi folosit de oricine acasa sau la birou. Printr-o simpla apasare de buton obtii cea mai buna cafea illy cu crema spumoasa, catifelata si persistenta. Realizat din aluminiu, cu suport pentru incalzirea cestilor din sticla ranforsata si cu o eleganta silueta compacta, Y1.1 se incadreaza perfect in orice cadru, indiferent de design.
Espressorul are un sistem de incarcare a capsulei usor si rapid si un singur buton pornire/oprire, care se aprinde cand aparatul ajunge la temperatura optima.
Metoda inovativa iperEspresso utilizeaza o capsula patentata cu extractie in doua etape pentru a obtine o cafea extraordinar de fina, cu un corp consistent si intens aromata, deasupra careia se toarna un strat de frisca catifelata.
Concret, in ce-a de-a doua etapa, de emulsificare, cafeaua este fortata sa treaca prin filtrul patentat e-valve aflat in partea inferioara a caspulei, amestecandu-se astfel uleiurile aromate cu aerul pentru a obtine un strat dens de spuma catifelata.
Fiecare capsula illy iperEspresso contine 7 grame de cafea proaspata 100% Arabica.
Trebuie doar sa inserati o capsula, sa apasati pe buton si, in doar cateva secunde, veti obtine un espresso illy perfect, de care va puteti bucura in orice moment al zilei.
Caracteristici Francis Francis Y1.1 Touch iperespresso:

– Functioneaza exclusiv cu capsule illy iperEspresso;
– Suportul pentru ceasca ajustabil pe inaltime, pentru diferite marimi de cesti;
– Capsulele uzate sunt ejectate automat si colectate intr-un container usor de scos si de golit;
– Program automat de decalcifiere;
– Rezervor apa detasabil, nivelul apei poate fi verificat din lateral;
– Timp de preparare a unei cafele: max 40 sec;
– Termen de garantie: 12 luni.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la comenzi@expresor.ro sau 0746 012 012.
Puteti cumpara produse illy online de pe www.vinsicafea.ro