CLUBUL CAFELEI ILLY

Cafeaua Illy este produsă în Italia si poate fi uşor achiziţionata on-line trimitand un e-mail la adresa: comenzi@expresor.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp si va vom livra cafeau direct la birou sau acasa impreuna cu expresorul care vi se potriveste!

0017884m

Illy vinde mai multe tipuri diferite de cafea din care o parte sunt disponibile pe site-ul www.expresor.ro. Capsulele Illy espresso, şi capsulele espresso cunoscute ca

iperEspresso sunt printre cele mai cunoscute. Aceste capsule conţin 7,5 grame de cafea espresso macinată şi sunt compatibile cu unul din expresoarele produse de MITACA sau FrancisFrancis. Există cateva modele diferite de expresoare care pot fi achiziţionate de pe site-ul www.expresor.ro. Ceea ce face din capsulele iperEspresso alegerea ideală pentru bautorii de espresso este faptul că o cantitate exacta de cafea fost deja măsurata pentru ca dumneavoastră sa va puteti bucura de gustul unic al unui espresso perfect,

iar datorită designului său unic, cafeaua macinata nu atinge niciodată expresorul in timpul prepararii si aceasta permite maşinii dvs. sa ramana in permanenta într-o stare de curatenie perfecta.

Cestile de cafea exclusive sunt un alt produs de pe site-ul www.expresor.ro. Illy angajeaza fercvent artişti pentru a crea modele deosebite in ediţie limitată. Acestea sunt cesti unice care vă permit să va exprimati preferintele in timp ce savurati o ceaşcă de cafea!

După cum puteţi vedea, există multe beneficii de cumpărare a espresso-ului Illy direct prin intermediul site-ului www.expresor.ro. Calitatea de  membru în special, este o modalitate foarte bună de a primi avantaje doar pentru a consuma marca dumneavoastră preferata de cafea.